Mi ez az oldal?
     
kezdőlap startlap oldalak legjobb link spikesite linkgyűjtemény linkek start oldal hasznos katalógus linkajánló
 
Legyen a kezdőlapom november 18 szombat, Jenő
 
Apró Chat Humor Időjárás Kereső Otthon Szótár Térkép
Állás E-mail Hírek Játék Letöltés Oktatás Színház Üzlet
Állat Étel-Ital Hardver Kultúra Menetrend Rádió Toplista Utazás
Autó Egészség Horoszkóp Képek Mobiltelefon Sport Televízió Vírusirtás
Bank Fórum Ingatlan Könyv Műszaki cikk Szex Telefonkönyv Video
Blog Film Informatika Képeslap Nőknek Szórakozás Társkereső Zene
 
Autós hírek Bulvár hírek Gazdasági hírek Külföldi hírek Mozi & Film hírek Sport hírek
Belföldi hírek Egészség hírek Informatikai hírek Kulturális hírek Mobil & PDA hírek Tudományos hírek
 
 
MOZI & FILM HÍREK
 
Ők az igazi The Walking Dead-rajongók?

2017. november 18. szombat 16:12

Nem akarom azt mondani, hogy általános vélemény, hogy a The Walking Dead 8. évadja még a korábbi mélypontnak tartott S7-et is alulmúlja, mert pontosan tudom, hogy a nézők nagy része még mindig imádja a sorozatot és zseniálisnak tartja, de az biztos, hogy idén nálunk is sokkal kevesebb a pozitív vélemény kommentben, és az epizódok IMDb-pontszámok átlaga is all time low-t ért el.

Aki pedig nem hiszi, hogy még mennyien imádják a sorozatot, annak jelzem, hogy a Skybound, Robert Kirkman produkciós cége minden héten összevág egy pár perces videót a YouTube-os TWD-reakcióvideókból. A tovább mögött a 8. évad első négy részéhez tartozó rajongói reakciókat lehet megnézni, és szörnyülködni vagy együttérezni.

Én igazából nem tudom, hogy örüljek vagy szomorkodjak-e amiatt, hogy így nagyon ritkán lennék képes lereagálni bármilyen sorozatot, főleg nem a TWD-t, de szerintem tök jó, hogy vannak, akik ennyire együtt élnek a történésekkel.


Search Party w/ Tim McGraw & Faith Hill

2017. november 18. szombat 13:30

Persze a két sztár mellett a Roots is részt vesz ebben a játékban, ami a Family Feud átdolgozása, és a Google szerint legnépszerűbb keresőkifejezéseket kell kitalálni bizonyos témákban. Na lássuk a tovább mögött, hogy most mivel hülyültek. A témában amúgy továbbra is ez a legjobb Fallon-játék, most megyek végig is nézem ezután újra.


Nagy kalandok és még nagyobb titkok

2017. november 18. szombat 13:13

A The Librarians egyetlen túlélő kalandfilmsorozat, ami sajnos nem is igazán jó. Vagy tévedek? A 4. évad előzetesét nemrég kitettük, most itt van ez a régi kalandregények borítóját felidéző plakát is mellé.


Fekete Párduc ? új magyar előzetessel

2017. november 18. szombat 12:08

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T?Challa (Chadwick Boseman), aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon. Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T?Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik
Rampage ? Tombolás magyar szinkronos előzetes

2017. november 18. szombat 11:39

Nem kellett sokat várni, és már itt is van a szinkronos változata A szikla Rampage – Tombolás című filmjéhez, amiben komolyan benne van a lehetőség, hogy végre megtörje a videójáték-adaptációkon ülő átkot, és jó nagyot kaszáljon a mozikban. A film nem csupán az őskori videójáték, és Dwayne Johnson – tetemes mennyiségű – rajongóját, de a
James Franco ?Multiple Man?-je lesz az egyik következő X-Men Spin-Off

2017. november 18. szombat 11:09

A 20th Century Fox úgy tűnik hipersebességbe kapcsolt a X-men franchise filmjeinek készítésében - Az első X-Men Spin-Off, az X-Men: Új Mutánsok (jövő áprilisban kerül a mozikba) mellett már készülőben van a Deadpool 2, és fejlesztés alatt áll a Gambit, valamit az X-Men: Dark Phoenix is, a Deadline legújabb beszámolója szerint pedig elkezdtek foglalkozni a Multiple Man filmmel is, amely James Franco főszereplésével fog készülni.
Miért van még film egyáltalán? Az elején kitaláltak mindent!

2017. november 18. szombat 07:20

A Lumi?re! olyan, mintha egy mai átlagember a telefonjával filmezne, csak éppen 120 évvel ezelőtt csinálták.

Future Man: az 1. évad

2017. november 17. péntek 22:49

– She’s not my type. I prefer Ms. Pac-Man.
– Ms. Pac-Man is married to Mr. Pac-Man.
– No, because then she would be called Mrs. Pac-Man, not Ms. Pac-Man. This is essentially Pac-Man’s daughter. I’m fucking Pac-Man’s daughter

A hét kötelezően darálós új sorozata számomra még véletlenül sem a The Punisher volt, hanem a Future Man. Oké, nem nagy meglepetés, hiszen időutazós a sorozat, ráadásul az egyik készítő a zseniális Misfits-et és a még zseniálisabb Vexed-et jegyző Howard Overman.

Még pár hívószó, hogy mindenki be tudja lőni a sorozatot: komédiáról van szó (30 percesek a részek), abszolút korhatárosról (nyelvezetet és látványt tekintve is), amit telepumpáltak remek idézetekkel, erős akciókomponenssel megáldottról, olyanról, ami nagyon erősen merít a 80-as évek popkultúrájából (főleg scifik terén). És a készítők sem túloztak, amikor azt mondták, hogy minden részben akarnak olyasmit mutatni, amit azelőtt nem nagyon láttunk sorozatban.

Gyorstalpalónak ajánlom a pilotkritikát, a fősztori tényleg annyi, hogy egy gémer takarítót kipörget egy játékot, amiről kiderül, hogy a jövőből küldték a jelenbe, hogy annak segítségével válasszák ki azt a harcost, aki megmentheti a világot a pusztulástól, ugyanis egy genetikusan tökéletesített faj húz igát a “normális” emberekre. A két jövőből érkezett harcos azonban nagyot koppan, amikor szembesül azzal, hogy valójában nem egy harcost találtak, hanem egy szüleivel élő kockát.

Joosh. I am your father.

Mivel a klasszikus időutazós filmekhez hasonlóan ismert a jövő elromlását okozó faktor, ezért természetesen annak kiküszöbölése lesz a trió feladata, s mindez időutaz(gat)ás révén történik – igen, szerencsére vannak a sorozatban másféle korok, 5-6-szor legalább ugranak az időben, hiszen mondanom sem kell, hogy a látszólagos sikerek is a jelen megváltozását, az idővonal kisiklását okozhatják, és dacolni kell a következményekkel.

Mivel komédiáról van szó, talán nem kéne ekkora hangsúlyt helyeznem a sztorira, de mindenképp ez a fő mozgatója a sorozatnak. Alapvetően ugyanis olyan vicces sorozatról van szó, amiben a karakterek abszolút komolyan veszik magukat, ami nem is csoda, hiszen a tét is nagy, mégis határtalanul vicces a végeredmény. Sokszor elvetemült, tapló, nem tagadom, öv alatti módon, de a röhögések mellett a dráma is bőven jelen van.

BREATHE! Well, we tried everything.

Ez főleg annak köszönhető, hogy a két jövőharcos, Tiger és Wolf (Tigris és Farkas) csatornákban nevelkedett patkányhúson, így fogalmuk sincs a jelen társadalmáról, és az alkalmazkodásuk (haha, na hiszen!) közel sem zökkenőmentes. Nem csak azért, mert reflexből mindent fel akarnak robbantani, hanem mert a jövőjükben totál mások, mai szemmel nem kicsit meghökkentőek bizonyos normák. (Marha jó, ahogy folyamatosan építik a jövőmitológiát, felsorolni is nehéz a poénokat.)

Persze a sztori mellett a készítők a karakterekre is elég nagy hangsúlyt fektetnek és az érzelmekkel sem spórolnak ezen a téren: a három főhőssel nagyon szép ívet írnak le – annak ellenére, hogy valójában az első iksz rész ugyanazon a napon játszódik, az időutazásoknak köszönhetően bőven van lehetőség formálni őket, olyannyira, hogy olykor egy teljes részt szánnak egyes karakterekre, már-már filler jelleggel. Nagy pozitívum, hogy elérik, hogy elkezdjünk törődni a két jövőidiótával.

I got so many torture devices set up in the sewer. There is literally no scenario which I can’t torture for.

A 7/10-es pilot után következő 3 rész nálam simán a csúcspont volt, de később bebizonyosodott, hogy ez nagyon ‘hit or miss’-műfaj, vagyis míg egyes írói húzások szörnyen bejöttek, addig mások inkább hidegen hagytak. Az 1×05-ös bankett rész nálam csak közepes volt, viszont az 1×07-es James Cameron-os, hiába volt tele remek ötletekkel (és a hét idézetével), egyenesen untatott, mert maga a szál volt kevésbé érdekes. És hiába volt marha jó ötlet Corey Wolfheart, meglettem volna nélküle.

Hamar kiderült, hogy nálam akkor működik a legjobban a sorozat, amikor jelen volt az akció, amikor pörgött, amikor mozgásban voltak, és káosz volt, meg tehetetlenség, amikor “most mi lesz?”-hangulat uralkodott, ha pedig lelassult a sztori vagy egy helyszínessé vált, az kisebbet szólt nálam. Miképp több mellékvágány is. Nem azt mondom, hogy a szakácskodásban nem voltak jó dolgok, de ettől még nem az volt a kedvenc szálam. A zsarut pedig akár ki is lehetett volna teljesen vágni.

– This can’t be the only way. Come with me.
– I can’t, Wolf. I’m a house.

Viszont nem vágták ki, mert többek között az ő szála is a sorozat kiszámíthatatlanságát mutatja. Oké, nyilván a világmegmentéses fősodor menete nem fog sok meglepetést okozni, de vannak váratlan húzások benne, olykor elég durva vargabetűket írnak le szezon közben, nem egyszer olyan irányba mozdul el a történetmesélés, ami korábban eszembe sem jutott volna.

A színészeket nem lehet eleget dicsérni, Josh Hutcherson nagyon jó, Eliza Coupe még jobb, de az aduász Derek Wilson, mint Wolf – totális agymenés a figura, muszáj lesz JAws-re jelölni, annyira lubickol a szerepben. (És mellettük még vannak ismerős arcok, akik közül néhányat nem is lőnék el, de Keith David-nek nagyon örültem, mert azt hittem, hogy a Greenleaf miatt most évekig nem fogjuk látni.)

– Think about Super Mario Bros. as a whole. It’s a ridiculous game, it makes no sense at all.
– What do you mean?
– What do you mean, “What do you mean”? Bowser builds a castle, he knows there’s little Italian plumbers that are trying to stop him, but yet he makes these giant green pipes that lead right inside. That makes no sense.
– No, ’cause it’s destiny. That’s how you know it’s meant to be, he had big pipes. And the one thing he didn’t see coming was two Italian plumbers that fit exactly in those pipes.

A Future Man első szezonjának zárása (mármint a legeslegvége) is némiképp csalódás volt számomra, de ennek a többség inkább örülni fog. Én ugyanis vártam volna valami bitang nagy cliffhanger-t, de csak egy apróságot kapunk – ami persze azt jelenti, hogy az évad teljesen kompakt, lezárt, nincsenek igazán nyitva hagyott kérdések.

Are we really gonna waste a leap on this fucking guy?
We don’t know how many we have. Okay, so it’s Last Starfighter meets Quantum Leap now?

A hullámvasutazás, és az összkép alapján megajánlott 6-7/10-es pontszám ellenére azt kell mondanom, hogy mindenképp érdemes látni az első részt, hátha bejön a műfaj, és ezer százalék, hogy ott leszek a 2. évadnál, ha az berendelésre kerül. Ez magától értetődő, hiszen amikor működött, vagy mondom úgy, hogy amikor azt hozta a sorozat, amit én vártam tőle, akkor veszett jól működött, minden másodpercét imádtam. EGGSMASH!


Vajna rádiója miatt nem Sebestyén Balázs vezeti az RTL Klub új műsorát

2017. november 17. péntek 21:05

4850510_901373f47c2a154ad19c3fa11d6ee485_x.jpg

Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző munkaadója) korábban rugalmasan kezelte a műsorvezetők másik munkáját, de a Rádió1 ezek szerint más tészta.

Ez nem rajtunk múlott, mi nagyon szerettük volna, hogy Balázsék vezessék az új évadot. Mindent megtettünk, hogy a rádióműsort a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínéről készíthessék. Korábban ez működött is, de idén minden igyekezetünk ellenére nem jött össze. Finoman fogalmazva ez nem Balázsékon múlott és nagyon barátságtalan lépésnek tartom a rádió részéről?

Nagy kérdés, hogy ezek után a két műsorvezető mennyire marad hű a Rádió 1-hez, hiszen már az sem volt zökkenőmentes, ahogyan a reggeli műsoruk a filmbiztos rádiójához került. Persze úgy elég nehéz ugrálni, hogy szép lassan az összes magyar kereskedelmi rádió kormányközeli üzletemberek kezébe kerül.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Ha minden bejött nekik, miért jönnek haza?

2017. november 17. péntek 20:17

A kivándorlással foglalkozó dokumentumfilm-sorozat, a Menjek/Maradjak új része, az Édes Otthon azokról szól, akik Londonból, Ausztriából vagy New Yorkból költöznek vissza. Nem voltak sikertelenek, sőt. Miért próbálják meg mégis újra itthon?

Pilot: The Punisher

2017. november 17. péntek 18:20

I had a good home but I left.

Azaz kezdett az másfeledik évad? A Daredevil 2. szezonjában Frank Castle eredettörténete volt a legjobb, és 6 hónapos ugrással most azt folytatták. A kezdés alapján baromi jól. Vagyis.

Tényleg csak az előbbit tudom idézni, ha már a sorozat íróinak is ez a mániája a helykitöltésre. A történet Frank bosszúja után kezdődik 6 hónappal, amikor is “a Punisher halott”-hírek után nyugodtan dolgozik egy építkezésen (mekkora tökéletes klisé!). Éjszakánként a múltja gyötri, nem csak az, ami a családjával történt, hanem ami odaát, a háborúban.

Az új munkahelyén egy lelkes fiatal srác ismerkedik meg vele, és amikor ő bajba kerül, akkor feltámad Frankben egy kicsit a Megtorló. Naná, nem tud nyugodtan meglenni magában az igazságtalanságok közben. Mivel csak ennyivel nem lehetne kitölteni 13 részt, így a maffia is képbe kerül. Ha még ez sem lenne elég, akkor egy Homeland Security ügynök Frank osztagának régi ügyei utáni nyomozásba merül. Persze itt látszólag itt is magasra vezetnek a szálak.

Szóval lassan minden elkezd összefüggni mindennel, és akkor el is jutottunk az egyik negatívumhoz. Na, nem a nagyobbá váló ügyhöz, hanem a dolgok ismétléséhez. Szerintem Frank rutinját és démonait nem kéne ennyiszer bemutatniuk és megerősíteniük. Látjuk, hogy vége a hadjáratnak, aztán egy karakter még ki is mondja, meg effélék. Szögelik a túlhúzott plotot?

De még is így elkapott a sorozat hangulata ezerrel. Talán mert az egésznek a középpontja a legbeváltabb akciófilm klisékre épül, remek kidolgozással. Valahol jó látni egy ennyire nem tökölő karaktert: ha ő felrobban, akkor ott nincs megállás látszólag.

Csak ne bonyolítsák túl. És itt most a veteránok találkozóján felvetett politikai kérdésekre gondolok. De mivel azok nyilván nem véletlenül kerültek bele, így majd meglátjuk hogyan kerülnek kibontásra. Egyelőre nyilván folytatom, mert minden hibája ellenére sima 8/10 a kezdés.

Mivel Netflixes a sorozat, így természetesen már az egész évad rendelkezésre áll. Majd arról is lesz írás, de most maradjunk a kezdő résznél, és ha a későbbiekről beszéltek akkor azt jelezzétek és spoilermentesen tegyétek.


Dwayne Johnson legjobb barátja egy albínó gorilla

2017. november 17. péntek 18:15

A Rampage c. videojátékos adaptáció előzetese olyan, mintha kombinálták volna a Törésvonalat King Konggal.

Már elkészültek A világ összes pénze új plakátjai

2017. november 17. péntek 17:07

Kevin Spacey helyett már Christopher Plummer neve szerepel a film plakátjain.
Szereti Jude Lawt?

2017. november 17. péntek 16:59

Nézze meg milyen kedvence Dumbledore szerepében.
Mi volt a hét csalódása?

2017. november 17. péntek 16:50

(Múlt heti csalódások.) Lássuk, legutóbb ki miben csalódott. Nincs meglepetés, a The Walking Dead – 8×03 vitte a prímet, de a The Flash – 4×05 is beszállt a versenybe.

Ezen a héten volt sorozat, ami nem hozta azt, amit eddig? Vagy ami már jó ideje nem hozza? Miben csalódtatok nagyot?

Melyik sorozat melyik epizódja okozta neked a LEGnagyobb csalódást a héten? Miért?
(Egy válasz elég. És kerüljétek a spoilereket, ha lehet.)


Tökéletes hang 3 ? magyar előzetesekkel

2017. november 17. péntek 16:26

A világbajnokságot nyert Barden Bellák tagjai immár külön utakon járnak, ám egy utolsó megmérettetésre, a tengertúli USO turné versenyére újra összeállnak.
Emlékeztető: Észlelés 3. évad

2017. november 17. péntek 16:21

Ma. 17:00. AXN. Perception ? 3×01 (kritika) – jól számolom, hogy ez az évad még nem volt itthon?


Melyik volt a hét legjobb sorozatepizódja?

2017. november 17. péntek 16:20

(Múlt heti kedvenceitek.) De jó volt látni a sok sorozatemlítést, de persze vita nem volt az első helyet illetően, amit a Mr. Robot – 3×05 szerzett, és ami az év legjobb epizódja versenyen is eséllyel fog indulni. Aki nem nézi a sorozatot és nem is tervezi, annak mindenképpen ajánlom a megtekintését. Emellett még a Supernatural – 13×05 , illetve a The Exorcist – 2×05 kapta a legtöbb szavazatot, de a Grey’s Anatomy 300. része is jól szerepelt nosztalgia gyanánt.

(És mivel a posztnak nem a versenyeztetés a célja, hanem az ötletadás, ez lenne az a pont, amikor én, ha olyan lennék, aki a SupNat-ot már kaszálta, akkor erre a részre visszatérnék, hogy lássam, mi a helyzet, milyen ma egy nagyon jó epizód – nem egy kaszált sorozatomnál már én is csak az általatok dicsért epizódokra térek vissza. És nyilván a kiszállt GA-nézőknek is érdemes megnéznie, hogy a készítők miként idézték meg a sorozat kezdeteit.)

Azt hiszem, hogy ezen a héten felesleges megkérdeznem, de ezen ne múljon. Mi jót láttatok az elmúlt napokban, melyik sorozat hozott olyan epizódot, amit vétek lett volna kihagyni? Csak EGY választ kérünk. Köszönet a számlálásért SpLasSh32-nek.

Melyik volt az általad látott legjobb sorozatepizód a héten?
(Ne csak egy címet és epizódszámot írjatok, hanem pár/sok keresetlen szót is.)


Kiderült, mi lesz a Legendás állatok... 2. címe

2017. november 17. péntek 16:18

Pont egy évet kell várniuk a rajongóknak a Harry Potter-világba visszavezető új film, a Legendás állatok és megfigyelésük második része a mozikba kerüljön. A bemutatóra 2018. november 16-án kerül sor, és a film készítői ezt megünneplendő különleges hírrel örvendeztették meg a kíváncsi világot.
Ki a kakukktojás a Celeb vagyok, ments ki innen! következő évadában?

2017. november 17. péntek 16:06

cicciolina.jpg

Fotó: Alessandro Di Meo - MTI / EPA

A Blikk írta meg, kik fognak szerepelni az RTL Klub "túlélős" valóságshow-jának következő évadában, azaz kiket küldenek ki a dzsungelbe a kamerák elé. A lista egy ideig elég magától értetődő, aztán a vége felé hirtelen félrenyel az ember, habitustól függően ki Anger Zsoltnál, ki pedig Cicciolinánál.

Szóval őket lehet majd izzadni látni:

 • Wossala Rozina
 • Herczeg Zoltán
 • Köllő Babett
 • Kabát Péter
 • Survivor Klaudia
 • Tóth Andi
 • ÉNB Alexa
 • Pumped Gabo
 • Pintér Tibor
 • Anger Zsolt
 • Lukács Miki
 • Cicciolina

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Ferdinánd ? magyar előzetessel

2017. november 17. péntek 15:37

Ferdinánd egy termetes bika hatalmas szívvel. Miután tévedésből felbőszült fenevadnak titulálják, befogják és elhurcolják otthonából, Ferdinánd mindent elkövet, hogy hazajusson családjához, s szökéséhez szedett-vedett csapatot is verbuvál. A spanyol vidéken játszódó animációs filmből az is kiderül, hogy néha páratlan dolgok rejlenek egy párosujjú patásban.
Szörnyen jól fogunk szórakozni

2017. november 17. péntek 15:25

Megérkezett a Hotel Transylvania 3 trailere.
Gengszterek királya: Martin Scorsese 75 éves

2017. november 17. péntek 15:16

Ötven éve készíti zseniális filmjeit a Taxisofőr legendás rendezője, és nem is akarja abbahagyni.
Larry David továbbra sem képes leállni

2017. november 17. péntek 15:10

Ha már szóba került, hogy Larry David szeret elröhögni rá épített jelenetet, akkor álljon itt két héttel ezelőttről a tovább mögötti Saturday Night Live-szkeccs, amiben ezt a jó szokását folytatja.


The Exorcist ? 2×06: Hitvesi szeretet ? írta jack_bauer

2017. november 17. péntek 14:50

Nem a nagy talányok sorozata Az ördögűző. Baromi nagy megfejtésekre már az első évadban sem kellett számítani, hiszen az egzorcizálás egyébként sem rejt önmagában hatalmas kérdőjeleket, főként ha az ember főállásban ezt műveli. A sorozat persze el sem akarja rejteni a néző elől a száraz tényeket, így roppant nehéz olyat a vászonra vinni, ami ?na neee!?-érzést vált ki majd a nézőkből.

Nagy meglepetéseket a hatodik részben sem kaptunk, viszont bőven volt feszültség és találgatás. Ez pedig remekül áll a The Exorcist-nak. A továbbiakban spoileresen folytatom.

Korábban is pedzegettem, de mostanra végleg körvonalazódott, hogy a gyermekotthonban rejtőző démon Andy-t pécézte ki magának ? olyannyira, hogy természetfeletti entitás a hatodik felvonás legvégére konkrétan be is kebelezte a ház urát. De még milyen alattomos módon!

Az epizód elején Andy és felesége (vagy az ő alakját felvevő démon) párbeszédjénél szerintem már ellőtték a készítők azt, hogy Andy ebből nem fog olyan simán kiszabadulni. A rég elvesztett szerette teljes valójában megjelent előtte, ez pedig túlságosan mély sebeket váltott ki a férfiból. Nyilván erre is játszik a démon, bár a komment szekcióban olvastam egy-két olyan teóriát, amelyre én is gondoltam, de ezek valószínűségét gyorsan el is hessegettem.

Az egyik ilyen felvetés volt, hogy Andy felesége valóban démon lehet, hiszen öngyilkossága után nem kerülhetett a mennyországba, míg olvastam olyat is, hogy pont azért olthatta ki saját életét, mert nem volt hajlandó a kéretlen hangok hatására meggyilkolni egy szerettét sem (gondolom, egy gyereket).

Én ennél sokkal egyszerűbb magyarázatot várok a sorozattól, mert ez nem egy Arthur Conan Doyle-regény, hogy megannyi összefüggés végén éppenhogy, de kikristályosodjon a gyilkosságok mögött rejlő valódi motiváció. Szerintem az erdei boszorkány (ahogy emlegetik) állhat minden mögött, s csak eszköznek használ mindent és mindenkit, hogy elérje alattomos céljait.

Na de basszus, ami ebben a részben még volt, az tényleg hűha. Tomas és Marcus most már egyre inkább biztosra veszik, hogy nagyon nem stimmel valami a ház körül, főként Andy-re gyanakszanak, hiszen ő is szülő ? még ha csak jelképesen is, így nagy valószínűséggel őt fogja célba venni a démon. Az ázsiai csaj nagy nehezen beadja derekát, s rábólint a két pap nyomozására, akik egy álcaként használt búcsúvacsora keretében jól megnézik majd maguknak a különös Andy-t.

Abszolút nem értettem, hogy a vacsoránál például miért nem szentelt senki különösebb figyelmet Andy szúrkálódásainak, hiszen soha korábban nem látták még így viselkedni. Tisztán látszott, ez nem ő, sőt mint később kiderült Marcus számára: a feleség álcája mögé rejtőző démon irányítja a ?családfő? minden cselekedetét. Ez utóbbi egyébként remekül volt prezentálva a nézőknek.

Végig éreztem a kézzel fogható feszültséget a szereplők között: Ben Daniels játéka még mindig baromi erős, s John Cho is remekül töltötte meg verbális agresszivitással Andy karakterét. Lehet egyedül vagyok vele, de a Tomas atyát alakító Alfonso Herrera akcentusa marhára zavarja a fülemet, dehát spanyol ajkú a sorozatban is, így nincs is nagyon miről beszélni. A fő karakterek közül viszont egyértelműen az ő játéka a legkevésbé erős.

A Bennett-szál megint mellékes volt: megtudtuk, hogy az ördögűző csajként megismert – több karakterjegyet felmutatni nehezen tudó – társának múltjában lehetne kutakodni, illetőleg Tomas atya lehetséges célpont lehet majd a démonok számára (vagy legalábbis valami ilyesmi volt az üzenet.) Itt valamit nagyon építeni akarnak az írók, gyaníthatóan a harmadik évadot, bár egyelőre haloványnak látszik ez a fajta globális démontámadás.

Az epizód végén pedig Andy-t végérvényesen megszállta a démon, hatalmába kerítette ? fogalmazzak bárhogy is. A lényeg: a következő történések vélhetően már tényleg ördögűzést fognak központi témává tenni. Külön király volt, ahogy bemutatták a megszállást: a folyosón már-már The Conjuring-ot idéző ?vihar? kerekedett, s végre mások is látták (a legtöbb gyerek), hogy itt valami nagyon nem stimmel, s immáron a sötétben sem kell tapogatózniuk természetfeletti történések kapcsán. Jól nézett ki vizuálisan is az egész, főleg, hogy az évadban volt már egy-két béna CGI.

Némileg csökkent a pörgés, de így is erős volt a hatodik rész. Hangulatban, feszültségkeltésben brutálisan.


Biztos nem látott még ilyen ősembert

2017. november 17. péntek 14:21

Itt a Csibefutam és a Wallace és Gromit atyjának legújabb filmje.
Itt Hotel Transylvania 3 trailer

2017. november 17. péntek 14:10

A harmadik részéhez érkezett a Sony Pictures Hotel Transylvania animációs filmsorozata, és már meg is érkezett az első előzetes Hotel Transylvania 3: Summer Vacation címet kapott folytatáshoz, amelyben a helyszín ezúttal nem a megszokott címadó hotel lesz.
Spill Your Guts or Fill Your Guts w/ Kim Kardashian

2017. november 17. péntek 13:30

Ezúttal Kim Kardashian-nak kell igazat mondani, vagy megenni valami borzasztó kaját James Corden játékában. A videó a tovább mögött természetesen.


Sosem voltak még ilyen közel az igazsághoz

2017. november 17. péntek 13:13

A The X-Files január 3-án tér vissza a FOX-ra azok nagy örömére, akik még kitartanak a sorozat mellett a 10. évad után. A trailer megvolt?


Délelőtti videók 6.: Bromans

2017. november 17. péntek 12:40

Modern geezers in the time of Caesar. Már le is ment az ITV2 reality-jének az első szezonja, de egy poszt formájában megemlékeznék a Bromans-ről, ami a klasszikus, versengős, együttélős, párokat alkotós, trash valóságshow-knak a római kori körülmények között élős változata volt. A tovább mögött két elég jellemző előzetes, és két részlet.


Délelőtti videó 5.: Crashing

2017. november 17. péntek 12:20

A Crashing az HBO egyik kellemes meglepetése volt tavalyról, Pete Holmes önéletrajzi ihletésű komédiája egy erősen küszködő standup komikusról szól, és januárban érkezik a 2. évad, aminek a hosszú előzetese a tovább mögött.

Tartalék:


Az igazi csoda ? magyar előzetessel

2017. november 17. péntek 12:11

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás ? de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával (Julia Roberts) tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. Auggie azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, és legfőképpen: barátokra. A kisfiú mindent megtesz, hogy elfogadják, de a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen. A szeretetnek és a kedvességnek azonban, mint tudjuk, mágneses ereje van?
Hadas Kriszta ismét az RTL II-n babázik

2017. november 17. péntek 12:00

November 18-án folytatódik a Jön a baba című doku-realityje, amiről én csak azóta tudok, hogy van gyerekem, de azóta elég rendszeres nézője vagyok, mert hogyismondjam, vannak kapcsolódási pontok. Az első évadban látott gyerekek már óvodások, a másodiké bölcsisek, jön a harmadik eresztés, benne a szokásos toposzok, azaza

 • megindító családi történetek,
 • a várandósággal járó örömök és nehézségek,
 • a kismamák hétköznapjai a terhesség alatt, és szülés után.

A harmadik évadban eddig hét baba született, és még három baba érkezését várják a műsor készítői, akik állandó készenlétben vannak, hiszen már olyan is előfordult, hogy egy napon, az ország két távol eső pontján kellett forgatniuk, mert megindult a szülés.

Hol látható: Jön a baba Hadas Krisztával, november 18-től, szombatonként az RTL II-n 15 órától.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Délelőtti videó 4.: Shannara ? A jövő krónikája 2. évad

2017. november 17. péntek 11:55

A VIASAT3 11.27-én kezdi el adni a The Shannara Chronicles 2. évadját, és a tovább mögött már nézhető is hozzá a szinkronos előzetes.

Your browser does not support iframes.


Nyolc évig forgatták, végre elkészült a film

2017. november 17. péntek 11:54

A világ számos országát bejárta a rendező, hogy a homeopátiáról filmet készítsen.
Délelőtti videók 3.: Love Lies and Records

2017. november 17. péntek 11:30

A BBC új sorozatát, a Love, Lies & Records-ot Kay Mellor jegyzi és az egy anyakönyvvezetőről szól, aki személyes életét próbálja valahogy összeegyeztetni a születésekkel, házasságokkal és halálesetekkel. Amikor előléptetik álmai állásába, végképp nehezebbé válik az élete, hiszen rászakad a modern dolgozó anya végelen mennyiségű felelőssége. A helyzet akkor válik lehetetlenné, amikor egy haragos munkatársa azzal fenyegeti, hogy feltárja múltjának egy titkát.

Egy hosszabb és egy rövidebb, egy angol és egy amerikai előzetes a tovább mögött. Szereplők: Ashley Jensen, Adrian Bower, Kenny Doughty, Rebecca Front, Mark Stanley.


James Franco beszáll az X-Menbe

2017. november 17. péntek 11:27

A 20th Century Fox stúdió rendesen felpörgeti az X-Men szuperhősuniverzumot, és ennek egyik lépésenként újabb mutánsnak adnak saját filmet.
Wonder Wheel ? Az óriáskerék ? feliratos előzetessel

2017. november 17. péntek 11:21

Woody Allen legújabb, az ?50-es években játszódó filmben négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.
Folytatódik a Lakástalkshow a Viasat3-on

2017. november 17. péntek 10:57

bodocs_tibor_3.jpg

Még mielőtt lett volna Összezárva Friderikusszal, volt Lakástalkshow (2012-ben), amiben Lovász László a saját házában fogadta vendégeit, lerakott két kamerát és felvette a beszélgetéseket, majd kitolta YouTube-ra. Aztán a Viasat3-nak ez megtetszett és lett belőle tévéműsor, és most jön a második évad (mármint december 4-én, szóval annyira nem most) többek között Gáspár Lacival, Bödőcs Tiborral, Geszti Péterrel, Gryllus Dorkával, Simon Kornéllal, Steiner Kristóffal, Kovács Patríciával és Gesztesi Károllyal

A műsort továbbra is egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben. A második évadban ismét lesz azonban kikacsintás, a vendégek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk az utca embere.

Hol látható: Lakástalkshow, december 4-től hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Újabb hollywoodi szexbotrány: Stallone is célkeresztben

2017. november 17. péntek 10:55

Egy 1986-os rendőrségi jelentés szerint a sztár megerőszakolt egy 16 éves lányt.
Megjött Apuci 2 ? új magyar előzetessel

2017. november 17. péntek 10:52

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurt-nek feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurt-nek, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?
Délelőtt videó 2.: Godless

2017. november 17. péntek 10:50

A Netflix westernsorozatában, amiben egy férfi a nők városában húzza meg magát az őt üldöző gonosz elől, elég sok vérengzés várható az eszméletlen alakítások között. Az új beharangozó a tovább mögött nézhető.


Délelőtti videó 1.: Knightfall

2017. november 17. péntek 10:22

A Templomosok hamarosan, december hatodikán belovagolnak a képernyőkre. A legutóbbi promót a tovább mögött találjátok.


George Clooney sorozatot forgat a 22-es csapdájából

2017. november 17. péntek 10:18

george-clooney.jpg

Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak tartom, hogy ebből az alapanyagból harmadjára sem sikerül normális feldolgozást csinálni. Mike Nichols 1970-es filmje a forgatókönyv szétesettsége miatt nem volt túl jó, meg eleve, két óra erre a regényre nagyon kevés. A tévében 1973-ban próbálkoztak vele, egy sitcompilotot forgattak Richard Dreyfus főszereplésével, de ebből nem lett sorozat. 

Na majd most.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Ők a legjobb filmes szakemberek Európában

2017. november 17. péntek 09:45

A legtöbb film, amely most díjat kapott az Európai Filmakadémiától, Magyarországon is látható vagy látható lesz.

Hírpéntek ? Lopez-kasza! Throwing Shade-kasza!

2017. november 17. péntek 09:06

 • Mai magyar premier: Észlelés 3. évad + Holnapi magyar premier: A hipnotizőr 1. évad, Bizaardvark 2. évad, Star Wars: A Freemaker család kalandjai 2. évad
 • Premier: Love, Lies and Records S1, Gomorrah S3 (angol nyelvű), The Core S1,  Continent 7 Antarctica S1, Left For Dead S1, + Finálé: Better Things S2, Project Runway S16, The Eleven S1, Bong Appetit S3, Home Alone S1 + a Comedy Central-on volt Jeff Ross Roasts The Border: Live from Brownsville, Texas
 • Teljes évados premier: Longmire S6 (Netflix – vendégblogger?), The Punisher S1 (Netflix), Spirit Riding Free S3 (Netflix), Stretch Armstrong & The Flex Fighters S1 (Netflix), Shot In The Dark S1 (Netflix)
 • Magyar premier – TV2: 11.28 Született szobalányok (Devious Maids) 4. évad
 • Magyar premier – TV2: 11.29 Hollow Crown Rózsák háborúja (Hollow Crown) 2. évad
 • A Billions szinkronhangjai.
 • Az Anonymous Content 6 részes minisorozatot készít a Paramount Television-nek Catch-22 címmel Joseph Heller azonos című regénye (itthon: A 22-es csapdájaitt a hivatalos, magyar tartalma) alapján. Készítő: Luke Davies és David Michôd, rendező és főszereplő: George Clooney – de Grant Heslov is rendezni fog. A történet a II. világháború alatt játszódik Olaszországban és a főhőse (nem Clooney) egy bombázótiszt, aki pipa, mert ezrek akarják megölni annak ellenére, hogy nem is ismerik, és pipa, mert saját serege egyre több bevetésre vezényli. És ebből az ördögi körből nem tud kikerülni, ugyanis abban egy ördögi kört alkotó paragrafus megakadályozza.
 • Sorozatberendelés: Take Two – ABC (+RTL/VOX és France 2 – tehát rögtön nemzetközi hátszéllel), készítő: Andrew W. Marlowe, főszereplő: Rachel Bilson és Eddie Cibrian, könnyed nyomozós sorozat egy korábban sikeres krimisorozat főszereplőjéről, aki az elvonóról kikerülve egy magánnyomozó mellé szegődik, hogy visszatéréséhez szerezzen anyagot. És ebben a szerepben kifejezetten hasznosnak bizonyult színészi és 200 résznyi nyomozói tapasztalatának köszönhetően.
 • Julie Louis Dreyfuss rákkezelése miatt leállították a Veep 7. évadjának produkcióját.
 • Garret Dillahunt után Jenna Elfman is állandó szereplőként csatlakozott a Fear The Walking Dead S4-hez.
 • A Brexit miatt veszélybe kerülhet a Death in Paradise jövője a 8. évadon túl, hiszen az EU-ban forgatják a sorozatot.
 • Az NBC bekért egy pilotszkriptet az argentin ADDA/Amar después de amar alapján.
 • Rachel Bilson nem lesz benne a Nashville S6-ban.
 • Amerikára az Amazon szerezte meg az Absentia-t.
 • A CW-n 01.16-án kezd a Black Lightning, ez kedd 21:00, tehát a The Flash mögé jön a Legends of Tomorrow helyére, ami másik napon, jóval később fog visszatérni. Az ünnepek után a CW-sorozatok visszatérésének dátuma: 01.01 Valor, 01.05 Crazy Ex-Girlfriend, 01.15 Supergirl, 01.16 The Flash, 01.17 Riverdale, Dynasty, 01.18 Supernatural, Arrow, 01.26 Jane The Virgin.
 • A The Fosters 5. évadja 01.09-én folytatódik a Freeform-on.
 • A TvLand elkaszálta a Lopez-t.
 • A TvLand elkaszálta a Throwing Shade-et.
 • Jeff Schaffer, a Curb Your Enthusiasm showrunnerje beszél a mostani részről.
 • Showrunner-ök beszélnek a hollywood-i szexuális zaklatási “kultúráról”.
 • Vendégszerep: Vincent Ventresca – The Fosters (visszatérő), Dena Tyler – The Path (visszatérő), Gage Golightly – Law & Order: SVU, Monica Barbaro – Chicago PD, Malcolm David Kelley, Tori Anderson – Blindspot
 • Stranger Things-interjúk: Paul Reiser + még egy (Dr. Owens), Sean Astin + még egy + még egy (Bob), Kimberly Adams-Galligan (jelmeztervező),Kyle Dixon és Michael Stein (zeneszerzők), Millie Bobby Brown (Eleven), a Duffer-testvérek (készítők), Joe Kerry (Steve), Sadie Sink (Max), David Harbour (Hopper), Dacre Montgomery (Billy), Linnea Berthelsen (Kali), Sarah Hindsgaul (vezető fodrász), Paul és Christina Graff (a vizuális effektekért felelős szakemberek),
 • A Lakástalkshow 2. évados vendégei többek között: Gáspár Laci, Geszti Péter, Gryllus Dorka, Simon Kornél, Steiner Kristóf, Kovács Patrícia és Gesztesi Károly.
 • Pilotszkript: Unspeakable – Hulu, fél órás dramedy, készítő: Cynthia Mort – Meghan Daum könyve, a  The Unspeakable: And Other Subjects Of Discussion alapján, executive producer: Chelsea Handler, főszereplő: Mary McCormack. A főhős egy 45 éves nő, aki radikális őszinteséggel és nyers humorral áll hozzá az élethez, és szimpatikus attitűddel. És ez a nő keresi önmagát egy olyan világban, ahol nem egyszerű rálelnünk a saját identitásunkra, miközben olyan tabutémákat tárgyal ki, mint a szülők halála, a gyerekvállalás elutasítása, halálközeli élmény, stb.
 • Az angol ITV-n 11.19-én kezd az I’m a Celebrity…Get Me Out of Here 17. évadja, szereplők: Jamie Lomas, Amir Khan, Georgia Toffolo, Jennie McAlpine, Dennis Wise, Jack Maynard, Stanley Johnson, Vanessa White, Shappi Khorsandi, Rebekah Vardy.
 • A Great British Bake Off következő szezonjára (mert lesz) vissza fog térni a mostani gárda.
 • Elvált Liza Weil és Paul Adelstein.

Szerdai amerikai nézettség (11.15) ? Óriási bukta a Dynasty

2017. november 17. péntek 08:30

(Múlt heti szerdai nézettség) Nem alakult rosszul a szerdai este, sok sorozat szállított szép számokat. A teljes ABC-blokk erősödött, a legnagyobb növekedéseket pedig a Modern Family és a The Goldbergs produkálták. A The Blacklist nagy téli fináléja nem vezetett javuláshoz, a szerdára bedobott The Voice viszont szépen felhúzta a múlt heti mélypontról a Chicago PD-t.

A CBS-en is felfelé billent a mérleg: a Survivor és a Criminal Minds egy-egy tizedet nőtt, míg a SEAL Team sokkal egészségesebb magasságokba kapaszkodott a múlt heti csúnya teljesítmény után. Az Empire ismét megütötte a 2.0-s küszöböt, a Star azonban nem profitált belőle. A CW-n stabil volt a Riverdale és a Dynasty, bár ha megnézzük a nem kerekített számokat, akkor kiderül, hogy utóbbi orbitális bukta. Ez az epizód (0.18)  alulmúlta a Valort (0.20), sőt a Crazy Ex-Girlfriendet (0.24) is és vészesen közelít a 0.1 felé!

Kábelen szépen megugrott a Mr. Robot, de a The Shannara Chronicles is jobban teljesített. A You’re the Worst is erősödött a dupla fináléjára, míg a Broad City és a South Park visszaestek.

Kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt a top 150-es kábeles lista, csak csatornapremierekkel, ismétlések nélkül.

szerdai országos nézettségek

 1. Survivor (CBS, 20.00) ? 8,85M (18-49: 1.7, #T2)
 2. The Voice (NBC, 21.00) ? 7,71M (18-49: 1.4, #5)
 3. SEAL Team (CBS, 21.00) ? 7,24M (18-49: 1.1, #T9)
 4. Chicago PD (NBC, 22.00) ? 6,39M (18-49: 1.2, #T7)
 5. Empire (FOX, 20.00) ? 6,05M (18-49: 2.0, #1)
 6. Modern Family (ABC, 21.00) ? 5,96M (18-49: 1.7, #T2)
 7. The Blacklist (NBC, 20.00) ? 5,89M (18-49: 0.9, #12)
 8. Criminal Minds (CBS, 22.00) ? 5,64M (18-49: 1.0, #11)
 9. The Goldbergs (ABC, 20.00) ? 5,63M (18-49: 1.5, #4)
 10. American Housewife (ABC, 21.30) ? 4.89M (18-49: 1.3, #6)
 11. Speechless (ABC, 20.30) ? 4,41M (18-49: 1.1, #T9)
 12. Designated Survivor (ABC, 22.00) ? 4,05M (18-49: 0.8, #13)
 13. Star (FOX, 21.00) ? 3,74M (18-49: 1.2, #T7)
 14. Riverdale (CW, 20.00) ? 1,43M (18-49: 0.5, #14)
 15. Dynasty (CW, 21.00) ? 635e (18-49: 0.2, #15)

(A nézettségi adatok értelmezéséről, arról, hogy mi jó eredmény és mi nem, bővebben a Gyakran Ismételt Kérdések között olvashatsz.)

szerdai kábeles nézettségek

 1. Queen Sugar ? 1,331M; 18-49: 0.37, #3
 2. Full Frontal with Samantha Bee – 1,273M; 18-49: 0.42, #2
 3. South Park ? 1,085M; 18-49: 0.61, #1
 4. Mr. Robot ? 598e; 18-49: 0.27, #5
 5. Broad City ? 561e; 18-49: 0.31, #4
 6. The Shannara Chronicles (22:00) ? 284e; 18-49: 0.10 #8
 7. You’re The Worst (22:00) ? 282e; 18-49: 0.14, #6
 8. The Shannara Chronicles (21:00) ? 270e; 18-49: 0.12 #7
 9. You’re The Worst (22:33)? 188e; 18-49: 0.09 #9
 10. Stan Against Evil (22:00) ? 182e; 18-49: 0.06, #12
 11. Stan Against Evil (22:30) ? 181e; 18-49: 0.07, #10
 12. 50 Central ? 165e; 18-49: 0.07, #11
 13. The A Word ? 46e; 18-49: 0.01, #13

Megérkezett a trailer A szikla Rampage filmjéhez

2017. november 17. péntek 07:42

A tegnap érkezett poszter után nem sokkal már az előzetest is közzétette a Warner Bros. Dwayne Johnson azonos című videójátékon alapuló Rampage filmjéhez, amelyben óriásszörnyek rombolnak le városokat. A filmben Johnson egy Davis Okoye nevű primatológust alakít, aki az emberektől kellő távolságban tartja magát, azonban igen szoros kapcsolatban áll George-dzsal...
Ez a magyar bankrabló csak jókor volt jó helyen

2017. november 17. péntek 05:01

Csak az Indexen lehet belenézni Antal Nimród egymilliárd forintos filmje, A Viszkis forgatásába.

Végre láthatjuk Jude Law-t a fiatal Dumbledore szerepében

2017. november 16. csütörtök 17:10

Megmutatták a Legendás állatok és megfigyelésük 2 szereplőit. A premier jövő ősszel lesz.
Angelina Jolie: meg kell állítani a nemi erőszakot!

2017. november 16. csütörtök 17:09

A színésznő beszédet mondott az ENSZ-ben.
Húszan vallottak Kevin Spacey ellen az Old Vic-ben

2017. november 16. csütörtök 15:31

A színház vezetése bocsánatot kért, hogy nem tudott olyan légkört kialakítani, ahol a színészek biztonságban vannak.
 
fel az oldal tetejére
© 2007-2010 Milliolap.hu | Partnerprogram | Felhasználási feltételek | E - mail | Hozzáadás a kedvencekhez |