A PractiSolution mérései leegyszerűsítik a kiválasztás folyamatát

A PractiSolution mérései leegyszerűsítik a kiválasztás folyamatát

Egy ember megismerése minden helyzetben hosszú folyamat, legyen szó a hétköznapi emberi kapcsolatokról, vagy éppen egy munkahelyi kiválasztás folyamatáról. Ennek során kell megfigyelni a viselkedését, reakcióit a különböző hatásokra, ami nagy mennyiségű időt és energiát igényel.

Ezek hiányában a személyiségjellemzők és a kompetenciák széles körű feltérképezése segíthet a gyors és helyes döntéseket meghozatalában. Az oktatás, képzés, fejlesztés és kiválasztás területén egyaránt a személyiségjellemzők és a kompetenciák mérése lehet a legbiztosabb kiindulási pont. A PractiSolution mérései ennek megkönnyítése érdekében minden esetben objektív mérőeszközökkel valósulnak meg. A vizsgált kompetenciák és a hozzájuk kapcsolódó tesztfeladatok köre folyamatosan bővül a kutatás-fejlesztési tevékenységünknek köszönhetően.

A PractiSolution mérései két jól elkülöníthető metódust követnek. Beszélhetünk online és a célhardveres mérésekről. Mindkét módszer közös jellemzője, hogy automatizált, objektív, igényre szabható.