Aki keres az talál: böngészők kisgyerekeknek

Aki keres az talál: böngészők kisgyerekeknek

Susanne Gernhäuser német illusztrátor képes könyvei nagy népszerűségnek örvendenek a szülők és gyermekek körében. A Scolar Kiadó Keress, találj, mesélj! böngészősorozatában mostanáig a szerző állatos, évszakos, járműves, játszóteres, óvodás és karácsonyi témájú könyvei jelentek meg. A vadiúj Óriás böngésző az eddigi kiadványok legkedveltebb oldalainak gondos összeválogatása. 

A böngésző könyvek műfaja nem véletlenül ilyen közkedvelt. 1-5 éves kor között mindenki megtalálhatja a kedvenc kötetét, melyben érdekes és izgalmas felfedezések várják a kicsiket. A hatalmas, színes, részletgazdag képek nézegetése fejleszti a gyerekek koncentrációját és képzelőerejét. Mesélni nem csak írott szöveg alapján lehet, a fantázia szárnyalhat az ábrázolt szituációk alapján. Praktikus kemény táblás kialakításuknak köszönhetően pedig könnyen hordozhatók és kevésbé sérülékenyek.

Mind tudjuk, hogy a gyermekek felfedező vágya határtalan. Ezeket a könyveket maguktól is előveszik majd, hiszen minden alkalommal új szereplőkre és eseményekre bukkanhatnak.