Aktuális állásajánlatok a közeledben

Aktuális állásajánlatok a közeledben

Az álláskeresésnél az emberek túlnyomó többsége rendkívül fontos szempontnak tartja a munkahely elhelyezkedését. A lakóhely ugyanis nagyban befolyásolja azt a keresési távolságot, amelyen belül még esélyes egy pozíció elvállalása. A megközelíthetőség tehát az egyik legkritikusabb szempontnak tekinthető.

Szerencsére az álláshirdető portálok keresőiben rendre szűrhetünk a nekünk fontos szempontok alapján. A minden szektorban jellemző, általános munkaerőhiánynak köszönhetően pedig biztos, hogy a saját városunk vagy környéke közelében is számtalan ajánlatot találhatunk.

A munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó Jobtain Kft. országos lefedettséggel dolgozik. Készséges ügyfélszolgálatuk és 13 magyarországi irodájuk a személyes ügyintézésre specializálódott. Honlapjukon emellett a lehető legszélesebb álláskínálatot találhatjuk. A tapasztalatok azt mutatják, jelenleg a kereskedelembe és a gyártásba várják a legtöbb jelentkezőt. Győrben, Kecskeméten, Jászberényben vagy Zalaegerszegen is számtalan fuvarozó, bolti eladó, adminisztrátori és gyári állás közül válogathatunk.