Meghitt hétvége távol minden gondtól

Meghitt hétvége távol minden gondtól

Te is elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne néha kiszakadni a mókuskerékből és elvonulni valahova? Magad mögött hagyni a pörgést és egy eldugott, hangulatos helyen tölteni pár romantikus napot a pároddal, vagy aktívan lazítani a családdal. Ha arra vágysz, hogy eltávolodj kicsit a mindennapi nyüzsgéstől, tedd meg. Lepd meg magad és szeretteidet egy utazással.

Ilyenkor jobb, ha nem egy zsúfolt szállodára esik a választás. A legnagyobb pihenés olyan helyen vár, ahol picit minden lelassul, te osztod be az idődet, a kellemes hangulatra pedig a csodás környezet is ráerősít. Budapesttől nem messze, a Visegrádi-hegység csúcsán található a Kincs Apartman és Jurtaszállás. A bérelhető erdei apartmanház Dobogókőn, az erdő ölelésében várja pihenésre vágyó vendégeit.

A természet közelsége, a friss levegő és a különleges atmoszféra gyorsan elvarázsol minden ide látogatót. A szállás belső parkolóval, meleg vizes dézsafürdővel és a kinti-benti főzés lehetőségével nyújt alkalmat a teljes kikapcsolódásra.