Nagy ugrás előtt a felnőttképzés?

Nagy ugrás előtt a felnőttképzés?

A világjárvány jelentősen éreztette hatását a munkaerőpiacon. Sokan döntöttek a karrierváltás mellett a pandémia időszaka alatt, így a felnőttképzésekre is megnőtt az igény.

Hiszen az iskolapadból kilépve, a közoktatás után ez az egyik leghatékonyabb módja, hogy új, a korábbinál versenyképesebb szakmát tanuljunk, mondta Zsuffa Ákos a felnőttképzés szakértője. A szakember szerint a hazai felnőttképzési szakma legjobbjait tömörítő FVSZ (Felnőttképzők Szövetsége) egy biztos kiindulópont, ha valaki minőségi, megbízható felnőttképzési kínálatból szeretne válogatni. A szervezet ugyanis csakis olyan tagokból áll, akik elkötelezettek ezen értékek iránt, és korrekt képzéseket nyújtanak az érdeklődőknek.

Zsuffa Ákos eredetileg jogász végzettséggel rendelkezik, azonban vállalkozási révén érdekelt a felnőttképzés mellett a kompetencia mérés, valamint a turizmus területén is. Több évnyi oktatói tapasztalattal is rendelkezik, ugyanis neves hazai felsőoktatási intézményekben végzett előadói, oktatói tevékenységet.