Játék és tanulás kéz a kézben gyerekeknek

Játék és tanulás kéz a kézben gyerekeknek

A „Nagy puzzle-könyvem” nem csupán egy könyv, hanem egy izgalmas utazás a tanulás és a játék világában a gyerekek számára. Ez a könyv egyedülálló módon kombinálja az olvasás örömét a puzzle kirakás kihívásaival, így garantálva a szórakoztató és interaktív tanulási élményt.

A könyv különlegessége, hogy minden oldalról hiányzik egy-egy puzzle, amelyeket a gyerekeknek kell a helyükre illeszteniük. A puzzle-k kirakása közben a gyerekek nem csak a finommotorikus készségeiket fejlesztik, hanem a logikai gondolkodásukat és problémamegoldó képességüket is.

A könyv tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki szeretné gyermekét játékosan tanítani. A könyv lapjain keresztül a gyerekek izgalmas történetekbe merülhetnek el, miközben a puzzle-k összeállításával fejlesztik a türelmüket és koncentrációs képességüket.

A könyv témája a főzés és a főzést megelőző előkészületek, a színes és élénk illusztrációk minden gyermek figyelmét leköti. Nem csak a puzzle-k, hanem történet is segíta gyerekek szókincsének és olvasási készségének fejlesztésében, miközben a szülők és gyermekek közötti kötődést is erősíti az együtt töltött minőségi idő.