Személyre szabott otthoni kozmetika

Személyre szabott otthoni kozmetika

A nők túlnyomó többsége eredendően hiú a külsőjére. Ez egy bizonyos fokig teljesen normális, az igényesség pedig szerencsére soha nem fog kimenni a divatból. A mai rohanó napjainkban azonban egyre nehezebb időt szakítani magunkra, sokan egyáltalán nem tehetik meg, hogy órákat töltsenek szépségszalonokban. A helyes otthoni bőrápolásba könnyen bele lehet tanulni, így mégis tehetünk valamit a saját testi-lelki kényeztetésünkért.

A bőr testünk legnagyobb szerve, mely véd a fizikai, kémiai hatásoktól, közvetít a külső és belső környezet között, minősége az egészségi állapotunkat is mutatja. A cégek többsége ma már versenyez vele és büszkén hirdeti, hogy a termékeikben található összetevők 90 vagy a feletti százalékban természetes eredetűek.

A legjobb viszont mégis az, ha megismered a különböző természetes bőrápolók hatásait és kikevered a saját igényeidnek megfelelő krémedet. Az interneten számos kókuszzsír és patikai mosdókenőcs alapú hidratáló receptet találsz, melyeket pont úgy dúsíthatod kedvenc illóolajaiddal és vitaminjaiddal, ahogy neked tetszik.