Irodai munka Google alkalmazások nélkül?

Irodai munka Google alkalmazások nélkül?

A munkavállalók többsége ma már el sem tudja képzelni az irodai munkát Google alkalmazások nélkül. Ez nem is csoda, hiszen nagyon praktikus, könnyen kezelhető alkalmazásokról van szó, amelyek nagyban megkönnyítik a napi munkát.

A legnépszerűbbek a Google naptár, a Google táblázatkezelő, valamint a Google dokumentumok. A távmunka elterjedésével robbant be a Meets, az online konferencia alkalmazás, amely a távoli munkavégzést, a munkatársak közötti online kommunikációt tudja nagymértékben támogatni.

A cégek nagyrésze tehát ma már napi szinten használja a Google alkalmazásokat a napi feladatok, teendők, megbeszélések beütemezésére. Ha irodai állást keresel, akkor érdemes neked is megtanulnod őket kezelni, mert bizonyára szükséged lesz rá az új munkahelyeden. 

A Jobtain munkaerő kölcsönző cég blog oldalán további hasznos információkat is találsz a Google táblázatkezelőről is. A cég fontosnak tartja, hogy felkészülten vágj bele az álláskeresésbe, és olyan hasznos tippeket, tanácsokat adjon neked, ami segíthet új állást találni.