Projekt menedzsmenttel a sikeres pályázatokért

Projekt menedzsmenttel a sikeres pályázatokért

A sikeres pályázatokhoz elengedhetetlen a professzionális projekt menedzsment, hiszen a pályázatok sikere számtalan tényezőtől függ.

Annak érdekében, hogy a Learning Innovation megrendelőinek pályázata sikeres projektté fejlődjön, a cég a projekt teljes ideje alatt biztosítja a szükséges és az előírásoknak megfelelő monitoring tevékenységet. Így a projekt folyamán folyamatosan látható az előrehaladás, és az is, ha menet közben esetleg változtatásra van szükség.

A projekt lebonyolítása során ellátja többek között a menedzsment és pénzügyi tanácsadást is, ami az egyik legnagyobb kihívás, hiszen gyakran előfordul, hogy túllépik a rendelkezésre álló pénzügyi keretet. A Learning Innovation a projekt menedzsment keretein belül az előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek elkészítését, kapcsolattartást a megvalósítást koordináló intézményekkel, a projektzárás lebonyolításában is segítséget nyújt. Végül pedig, a projekt megvalósulását követően a lezárult fejlesztések utánkövetését is ellátja.