Új tetőablakkal az alacsonyabb fűtési költségekért

Új tetőablakkal az alacsonyabb fűtési költségekért

A jó minőségű, tartós és esztétikus tetőtéri ablak a lakás dísze lehet, amellyel még a rezsi költségeinket is lefaraghatjuk, ha okosan választunk. A mai modern, energiahatékony típusok ugyanis kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, így egy átfogó ablakcserével a fűtési költségeink is érezhetően fognak csökkenni.

Ha nyílászárócserén gondolkodunk, érdemes ellátogatni A Te Ablakod dunaújvárosi nyílászáró üzletébe, ahol bőséges tetőtéri ablak kínálattal és szakmailag felkészült munkatársakkal találkozhatunk, akik segítenek kiválasztani az otthonunkba illő típust.

Ha tetőablakot szeretnénk, a Velux standard tetőtéri ablak jó választás lehet. Az Európa-szerte ismert és elismert gyártó a magas minőséget és tartósságot képviseli, ráadásul fa és műanyag profillal is elérhető. Tehát a hagyományos anyagokat kedvelők számára is kínálnak alternatívát a műanyag profilú ablakok mellett. Megnyugtató még a több éves garancia is. Ha esetleg valami gond lenne az ablakokkal, számíthatunk a forgalmazó segítségére.